کیک شیرازی
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
کیک شیرازی
نوشته شده در یک شنبه 13 بهمن 1398
بازدید : 209
نویسنده : admin


طرز تهیه .....
ارد وبیکینگ پودرونمک میوه را سه بار الک کنید
تخم مرغ وشکر ووانیل و پودرهل راپنج دقیقه بزنید تا حجمش دوبرابر وکرمی بشه بعد گلاب وشربت بار را اضافه ومخلوط کنید وبعد مواد اردی را اضافه ودرحد مخلوط شدن بزنید در اخر روغن رااضافه ومخلوط کنید
قالب کیک یزدی یا قالبهای تک تفره یاقالب مافین را کپسول بذارید یا با روغن جامد یاارده چرب کنید دوسوم قالب راپر کرده با ته قاشق یاچاقو یک بعلاوه روی مایه کیک زده ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت تقریبی 40تا 50 دقیقه حتما چک کنید دمای فرها متفاوته ودر اخر چند دقیقه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه
شربت.... یک لیوان شکر را بانصف لیوان اب مخلوط روی حرارت بذاریددچند جوش که زد وشکر حل شد بک قاشق مرباخوری ابلیمو و در صورت تمایل زعفران هم بزنید شربت که سرد شد روی کیک داغ ریخته وبا پسته یا هرمغزی مایلید تزیین کنید بی نهایت خوشمزه

 

منبع: اینستاگرام





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: